Nagyon szeretek idejárni,mert csodálatos választék van,kedves a személyzet és nem csak a sütik,hanem a sisak is nagyon finomak.Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne enni egy kis finomságú és a fagyi is finom
Külsőre egyáltalán nem bizalomgerjesztő hely a Krémesház a Margit körúton. Koszlott, szocreál portál, jellegtelen, szürke unalmas az egész, évek óta így néz ki. A villamoson mellette elhaladva mindig azt gondoltam, hogy már biztosan bezárt, azért néz ki ilyen elárvultan. A kiírást graffiti csúfítja.
Az olyan hangzatos szlogeneket, mint "egyedi ízek", "legfinomabb torták" valahogy nehezen tudom elhinni, de még vizualizálni is a külcsín alapján. Belépve hasonló stílus, pontosabban stílustalanság fogad, viszont a kiszolgálás egy középkorú úr személyében kedves, barátságos, és a kínálatból is van mit választani. Nagyon retró az egész, de a kínálat is ehhez illeszkedik, jól ismert klasszikus torták és sütik nem túl széles választéka, valamint fagyi is van. A feketeribizli határozottan kellemes, bármennyi %-os a gyümölcstartalma. A Dobos torta sem volt rosszabb, mint a nagy átlag, bár nem aznapi sütésnek tűnt. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy aki nem a környéken lakó, és tegyük fel, évek óta ismeri a helyet vagy a tulajt, vajon egy ilyen külső megjelenés alapján kedvet érezne-e, sőt venné-e a bátorságot, hogy be is menjen?