Krua Thai Wok Bar Budapest

34 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Karácsonyi ünnepek
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
Hotel Unicornis Eger - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Unicornis Eger
14.999 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel

Krua Thai Wok Bar Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100362 feltöltött kép
2020. október 4.egyedül járt itt
Első alkalommal a Thai fesztiválon, a Vajdahunyad várában fedeztem fel ennek a thai étteremnek a kitelepülős standját, ettem is náluk. A fesztiválon klasszikus ázsiai street fooddal voltak jelen, pálcikára nyársalt falatkákat, amolyan rablóhús féléket kínáltak, halat és csirkét, húsgombócot, papaya salátát, zöldség fasírtot.
Krua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - BelsőKrua Thai Wok Bar Budapest - BelsőKrua Thai Wok Bar Budapest - BelsőKrua Thai Wok Bar Budapest - BelsőKrua Thai Wok Bar Budapest - BelsőKrua Thai Wok Bar Budapest - MosdóKrua Thai Wok Bar Budapest - MosdóKrua Thai Wok Bar Budapest - MosdóKrua Thai Wok Bar Budapest - BelsőKrua Thai Wok Bar Budapest - EgyébKrua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - BelsőKrua Thai Wok Bar Budapest - BelsőKrua Thai Wok Bar Budapest - BelsőKrua Thai Wok Bar Budapest - Étlap/itallapKrua Thai Wok Bar Budapest - Étlap/itallapKrua Thai Wok Bar Budapest - Étlap/itallapKrua Thai Wok Bar Budapest - Étlap/itallapKrua Thai Wok Bar Budapest - Étlap/itallapKrua Thai Wok Bar Budapest - Külső képKrua Thai Wok Bar Budapest - Külső képKrua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - BelsőKrua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - Étel/italKrua Thai Wok Bar Budapest - Étlap/itallapKrua Thai Wok Bar Budapest - Külső kép
Még több kép (31 db) >>