De akár előre is bocsáthatom, egy alkalommal elment, az újdonság és ismeretlenség "varázsa" hozott el ide, de ha legközelebb erre járok, nem biztos, hogy ide jönnék enni, már csak azért sem, mert a téren vagy tucatnyi más helyen is lehet enni, egymást érik a büfék, bisztrók, falodák. Szóval annyira nem ájultam el, de nem is volt semmi probléma. A lenti részen a pultnál lehet rendelni, egy adag normál krumpli 990 Ft-ba kerül. Ebben az árban benne van a 10 féle szósz közül bármelyikből egy adag, amelyet a krumplitartó karton háromszög kis fülébe lehet benyomni a pulton található szószokból. Sajnos csak egy félét. Pedig én szívesen kipróbáltam volna többet is, de nem volt hová önteni/tenni a szószt. Illetve ennyi krumplihoz nekem ez a szósz mennyiség nagyon is kevésnek bizonyult. A kartont egy trükkös kis rácsos fém tartóba lehet helyezni, hogy ne boruljon ki. A krumpli szerintem egy köret csak, nem teljes értékű étkezés, pláne nem ebben a formában, így még ettem egy hot dogot is, ezzel együtt azért már kiadósabb lett az étkezésem. A hot dog amerikai típusú, oldalt vágott, puha hosszú zsemlés típusú, ecetes uborkát kértem bele pluszban (+120 Ft). Így összesen 1010 Ft-ba került a hot dog. Pontosan 2. 000 Ft-ból ebédeltem az Krumpliban, de ebben ital nem volt. Nincs tálca, nincs tányér, nem túl praktikus így az étkezés. A galérián fent vannak további asztalok, de ide is fel kellett juttatni a kaját. A hot dognak nem volt tartója, nem lehetett úgy lerakni, hogy ne boruljon fel, és ne essenek ki belőle az uborka szeletek. 3,5 pont felfelé kerekítve 4-es. Kicsit olajszag volt.