A II. kerületi Vérhalom téren egy klassz játszótér van, ahol többször jártunk a gyerekekkel. Ha innen a Vérhalom utcán ereszkedünk le, akkor az Eszter utcai sarkon, a kereszteződősben találjuk a Kuckó kávézót, amely kívülről egy sátortetős alpesi ház formáját ölti, de belül is jön egy kicsit a hütte-hangulat.
Kifejezetten kényelmes ülőhelyek, finom pasztell színvilágban: szürke, fáradt rózsaszín, fehér, a falon a most divatos moha borítás és dzsungel-tapéta. Az árak rózsadombiak, azaz nem egy olcsó hely. A kínálat többé-kevésbé a szokványos reggeli ajánlat, nincs túl sok minden, de kizárólag a prémium kategóriában mozogva: a kávé és tea mellé a péksütemények a The Mill pékségtől, házias sütemények, köztük mentes és paleo is a Szelencétől és a Flódnitól érkeznek. A Fű Juice lébár gyümölcs- és zöldséglevei palackban, behűtve. A kávé az újhullámos Has Bean világosabb pörkölésűjéből készült, egy cappuccino 690 Ft-ba került. A péksütik közül egy kecskesajtos táskát választottam, igazán kellemes volt az íze, frissesség, minőség is remek (420 Ft). A kiszolgálás egykedvű. Korábban itt csak egy kis fagyizó működött, a gyerekeknek rajzolós terasszal. A fagyival szerencsére nem szakítottak, a Fragola ízeit kínálják egy szűkebb szortimentben, 1 gombóc 350 Ft-ba kerül.