Az Újpest - Rákospalota között átívelő felüljáró lábánál, már a 15. kerületi oldalon található kis fagyizó, egy társasház aljában. Csak egy kiszolgálópult az egész, nem lehet leülni, még terasz sincs. A Víg Kalmárban elfogyasztott ebéd után itt akartam egy kis hűsítő desszertet magamhoz venni.
Sajnos csak későn ismertem fel, mibe botlottam. Hatalmas adagos, állománynövelővel és adalékkal felfújt, nem gyümölcsből, hanem aromákból készült fagylaltot árusítanak. Próbáltam fotózni, látható, hogy a fagylalt nem folyik, nem krémes, hanem úgy áll össze, mint a fagyasztott növényi "tejszín", azaz hab. Ezért is tudják a fagyispultban olyan magasra felhalmozni, anélkül, hogy lefolyna. Közömbös kiszolgálás. Nem ajánlom, nem jó ez.