2019 novemberében családi vállalkozásként megnyitott kézműves pékség a Vígszínház melletti utcában, egy indiai étterem mellett. A járvány idejére bezártak, de a közelmúltban újra ki tudtak nyitni. Korábban orosz cukrászda üzemelt itt, másik tulajdonossal. Az édes és sós finomságok helyben, a galériaszinten készülnek.
Árban az átlagosnál egy fokkal drágábbnak találtam, igaz, a minőség is ehhez mérten megfelelő. Nem átütő, nem kiemelkedő, de korrekt. A kínálat napi szinten változik, több féle áruból tartanak viszonylag kisebb mennyiséget, 3-4 db-ot, így nem biztos, hogy mindig megtalálja az ember ugyanazt, de legalább lehet újdonságokat is kipróbálni. Habos roló, sajtos roló, spenótos batyu, többféle croissant, kifli és csiga szerepel a repertoárban. Ma reggel egy Kornspitzet és egy sós kiflit vettem, összesen 240 Ft-ot fizettem. Kínálnak kávét és helyben készült szendvicseket is. Barátságos, szívélyes kiszolgálás. Hétköznap reggel 7-től délután 6-ig tartanak nyitva. Inkább elviteles, nem helyben fogyasztós hely.