Kisebb csapattal tértünk be így december derekán, amolyan év végi munkahelyi bulinak álcázott sörözés. Először jártam itt, de biztos, hogy nem utoljára. Remek hangulat kerekedett, az idő kicsit túl gyorsan elrepült. . . A székelytál finom, a sör szintén, a pincér szinte azonnal az asztalnál volt, amikor a poharunkból ki kellett szorítani a levegőt!
Bevallom őszintén, abszolút elfogult vagyok a székelyekkel szemben. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne látnám egyes hiányosságaikat, de azt viszont igen, hogy ha valami autentikus székely, az már nálam egy hatalmas szimpátiapontot jelent.
Márpedig a Küküllő annyira székely, hogy itt úgyszólván minden a Székelyföldről érkezik, a likőr, az ásványvíz, a sör és gondolom részben még az étel is, legalábbis nem hinném, hogy maguk készítik a miccspasztát. Csapon tartják az Igazi Csíki Sört, szűretlen és szűrt változatban. A kiszolgálás udvarias, bár a lelkesedésem nem ragadt át a pultosra. Ettünk egy vegyes ízelítőt, a padlizsánkrém, a zakuszka és a májkrém korrekt volt, nem kiugró. A háttérben hol ismerős Arcok ment, hol csángó, hol székely zene. A tévéről le tudtunk volna mondani. Összességében nagyon tetszett a hely, megyünk még.