Ez mondjuk a trendi egészséges, minden-mentes cukrászdák kínálatára legtöbbször nem igaz. A berendezés és a dekoráció semmit sem változott a 2 évvel ezelőttihez képest, kissé retró, funkcionális, de családias. A kinti teraszt körbekerítették és fóliával fedték, de ettől még hideg van. A kinti gázmelegítők nincsenek bekapcsolva. A benti részben, ahol rendelni és fizetni kell a pultnál viszont nagyon kellemes a klíma, de itt csak 4 kerek asztalka van. Ezek mindegyike foglalt volt, mire mi sorra kerültünk. A korábbi vásárlás óta az árak elég jelentősen megugrottak. Vásároltunk 2 féle pohárkrémet (narancsos-csokoládés, meggyes-csokis), mindkettő kiváló, friss, ízletes és izgalmas volt (590 Ft/db), ezeket helyben fogyasztottuk el. Mondtam is a lányoknak, inkább ebből kellett volna még többet, másféléket választani, volt vagy 6-7 féle, azok is nagyon szuperül néztek ki. Vettünk még 3 db akciós kicsi marcipánt (590 Ft helyett féláron), mákos pitét (250 Ft), gesztenye alagutat (350 Ft) és zöldalma alakú marcipán gyümölcsöt (520 Ft), valamint kimért francia édes aprósüteményt, ezeket elvitelre. A sütemények közül csak a gesztenyés hozta az elvárt jó színvonalat, a marcipános kifejezetten gyengécske, a belsejében lévő csokikrém túl vajas és tortabevonó ízű, a tésztája is száraz, morzsalékos, íztelen piskóta-szerűség. A mákos átlagos, hétköznapi. Összességében nem érte meg ilyen messzire utazni érte, és árban is elég húzós volt, majdnem 4 ezer Ft-ot fizettünk. Kártyával nem lehetett fizetni, csak készpénzben.