2016. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. április 16.Nem ajánlom a helyet másoknak!
A felkapott romkocsmák egyike a Király utca Liszt Ferenc térhez közeli szakaszán, amely főleg a fiatalabb korosztály körében népszerű.
A dekoráció élénk színű, színes, vidám, a székek lécei és a fentről belógatott lampionok is piros-kék-sárga-fehér színekben pompáznak. A tűzfalat hatalmas bálna képe díszíti. Azt nem mondanám, hogy minden ízléses lenne, és a kompozíciók jelentős művészeti értéket képviselnének, de valószínűleg nem is ez volt a megrendelők és az alkotók célja. Minden nap délután 3-tól hajnali 5-ig nyitva tartanak, így az éjszakázók praktikus menekülőhelye lehet, amikor már minden bezárt, de valamiért ők mégsem akarnak hazamenni.
Egyszerűbb ételeket kínálnak: napi leves, néhány burger, szendvicsek, fajitas, Cézár saláta, hagymakarika. Kommersz italkínálat, Sopronit csapolnak. Átlagosnál magasabb árak, amelyet a színvonal nem indokol.
Kiszolgálás a pultnál, a személyzet érdektelen.
Hétvégente mindenféle koncertek helyszíne, ezekről nem tudok nyilatkozni, nem az én stílusom.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Kuplung további értékelései
2014.09.26barátokkal
A Kuplung egy aránylag számon tartott romkocsma, a szokásos félkommersz italválasztékkal (nem csodálkoznék, ha a romkocsmák nagy részének ugyanolyan tulajdonosi háttere lenne). Ami megkülönbözteti, hogy a romkocsmákban többnyire kedves kiszolgálás a mi esetünkben legalábbis igencsak nyegle volt,...
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány