A Jászai Mari téren, eléggé eldugott helyen nyitott meg ez a büfé, amely a környezettudatosságot tűzte zászlajára. Helyben is lehet enni, de csak korlátozottak a lehetőségek, a fal menti könyöklőnél. Alapvetően elviteles hely, és a csomagolóanyagok újrahasznosított papírból készülnek, az evőeszközök pedig fából.
A nyitási akció keretében a menü 1500 Ft-ba került, ami ebben a mostanság divatos "műfajban" nagyon kedvező árnak számít. Vegán leve: sütőtökkrém leves magvakkal, friss korianderrel, petrezselyemmel, persze papírpohárban tálalva. A főétel csicseris csirke, főtt tojással, friss zöldségekkel, céklával, joghurttal. A másik húsos főétel borjúhússal készült, valamint volt 3 zöldséges, húsmentes főétel is. Minden étel a közel-keleti, arab konyhát idézi. Az ételek különlegesek, izgalmasan fűszerezettek és elég kiadós, nagy adagok voltak. Barátságos, segítőkész és informatív kiszolgálás. Tervezem, hogy ide még visszatérek, tetszett.