A beltér igényes, tágas, trendi és modern a berendezése, látszik, hogy sok pénzt fektettek bele, hogy minden ezt az igényességet, magas minőséget tükrözze. Az L alakú pult mögött részben belátni a bizonyos kulisszák mögé, a pékműhely rejtelmeibe is. Svéd receptek és részben eredeti alapanyagokkal készítik a sós és édes finomságokat. Nekem ezek egy kicsit túlságosan tömények, édesek voltak. Az árak lényegesen az átlagos pékáruk árszínvonala felett mozognak. A számla szerint kötelező szervizdíjat számolnak fel, ami nem igazán értelmezhető, hiszen a pultnál történt a rendelés és a fizetés, azaz "szerviz" nem történt. A választásom, a kardamomos fonat "bulle" 900 Ft-ba került, Friss volt, nekem, ahogy írtam, egy kissé tömény. A cappuccino finom, jó minőségű, 950 Ft, kis mennyiség, a híre La Marzocco kávégépen főzik. A pultban sok finomság sorakozott, fahéjas csiga 1100 Ft, Tosca bulle szintén 1100 Ft, mandulás croissant 1500 Ft, vajas croissant 950 Ft, meggyes-mákos táska 1490 Ft. Van többféle szendvics - tojásos, sonkás, tonhalas - 1290/1490 Ft. Talán még a szendvicsek érik meg jobban az árukat. A sima és a magvas zsemle 300/350 Ft darabja. A kiszolgálás visszafogott volt, kicsit steril a hely összhatása. Mindent összevetve számomra ez "csak" egy 4 pontos élmény volt, dacára a kiváló termékminőségnek.