2015. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. október 16.Ajánlom a helyet másoknak is!
A La Delizia Pozsonyi úti egységének meglátogatása csak idő kérdése volt, miután a Jókai utcai egységet sikerült kipipálni. Ott nagyon jól éreztem magam, a kiszolgálás hiper-szuper kedves volt, a desszert meg finom. Gondoltam ugyanez vár a másik egységben is. Reményeim csak részben váltak valóra.
Itt távolról sem annyira mosolygósak, mint amott, inkább személytelennek nevezném a kiszolgálást. A beltér itt is szeretnivaló, hangulatos, s persze a desszertek kiválóak.
Jó drágák is.
Ettünk egy különleges csokitortát (1000 forint volt, ha jól emlékszem), egy narancsos limonádét és egy macaront (ez sem volt olcsó, még csúcsmacaronok viszonylatában sem).
Minden nagyon finom volt, összességében ütötte a hely a mércét.
Jó szívvel ajánlható mindenkinek, akinek a minőség a fontos és az ár nem nagyon számít.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: La Delizia - Pozsonyi út további értékelései
2017.01.10
Itt a kínálatban, az alapanyagokban is érzékelhető a magas minőségre törekvés. A torták, kekszek nincsenek túlgondolva, viszont sokféle van és abból a pár összetevőből olyan finom ízvilágot állítanak össze, amit nem tévénézés közben töm magába az ember, hanem oda kell figyelni rá. Májusban a...
2015.10.18egyedül
A Jókai utcában található Deliziában már jártam a közelmúltban, az tágasabb, nagyobb alapterületű és világosabb volt, de a kínálat megegyezik a 2 egységükben. Egyedi recept alapján, prémium alapanyagokból készített kekszek találhatóak legnagyobb választékban, melyet kilóra kimérve árusítanak, de...
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval