A berendezés közepesen szerethető, nem tudom, hát nem az a hely, amiért nagyobb utat megtennék, hogy ide visszajöjjek. De van egyfajta hangulata, ami nem barátságtalan, szóval lejárnék ide ebédelni, ha a közelben dolgoznék. A kínálat ízlésre vall, a gasztroélmény jobb a vártnál, a italkínálat is jó törekvésekről árulkodik. A második fogásként kért baconba tekert csirke salátával is finom volt, innovatív és érdekes. Olvasgattam a Google-on a véleményeket, lehet itt valami kommunikációs zavar a felszolgálás meg a vendégek között, de nem az a megoldás, hogy beszólunk a vendégnek, mert a vendég, akármilyen hülye is, vendég és mindig igaza van, a saját szemszögéből. Neki ilyen az "igaza" és valami oka van rá. Ha csak a bennünk dicsérőket várjuk vissza, és nem akarjuk a bennünket bírálókat újból meggyőzi, hogy nem volt igazuk, az egy tévút. Kedélyesebb hely lenne az, ahol mindenkit szeretnek, nem csak a barátainkat. Amúgy, amíg ebédeltem volt bent éppen valami "barát" a helyiségben, aki végigszerepelte az időt, valami magánügy intéződött a hátam mögött, amíg ettem, de ehhez egy vendéglátóhelyen egyáltalán nem ragaszkodom. Szervízdíj nincs a számlában, a borravaló kérdésében nincs szerénység, ráutaló magatartás van. Mindezek tudatában látogass ide!