Tavaly áprilisban a Mikszáth Kálmán tér közelében szándékoztam reggelizni, elsőként a La Luna nevű helyre, a Tatár pékség bemutató üzletébe mentem be, mely egy szerény átlagos pékség, a péksütemények nem tűntek nagyon frissnek. Miután kézbe vettem a pizzát tekercset (200 ft) valamint egy pogácsát (100 ft) e benyomásom nem változott.
Figyelmeztetett kedvesen a pultos hölgy, hogy a pizzás tekercs csípős ezen jót derültem. Az igazság az, hogy a kereskedelemben kapható termékek közül a Haragos Pista az egyetlen ami szerintem valóban csíp, épp ezért a kapszaicin-igényemet kézműves chili-termékeket készítő őstermelőktől vásárolván szoktam kielégíteni. A pizza tekercsnek volt egy kis csípőskéje, de ettől függetlenül nem adott nagy élményt, ahogy a pogácsa sem. Jóindulattal 3 pont.
Eredetileg a Vostroba szerettem volna beugrani egy jó kávéra, de sajnos nem volt nyitva. Legközelebb hozzájuk, a szomszédos üzlethelyiségben a Tatár Pékség - La Luna Kávézó található, így az egyszerűség és a gyorsaság kedvéért ide tértem be. Nagy élményt nem jelentett, a hely nem tudott maradandót nyújtani számomra.
Nem is igazán kávézónak, sem nem pékségnek néz ki, hanem inkább egy kisboltnak tűnik. A pultnál lehet rendelni. Ittam egy kávét (elég gyenge volt), egy Cappy narancslevet, és ettem egy szendvicset (párizsis zsemle, ha jól emlékszem). Előre elkészített, lefóliázott volt, de elég frissnek tűnt külsőre, a kóstolás is ezt igazolta. A kávé 300 Ft volt, a szendvics 500 Ft.