Kellemes hangulatú, barátságos és dizájnos kávézó az Egyetem tér közelében, amelyben a nyitást követően nem sokkal jártam. A dallamos francia névválasztás valószínűleg a külföldi turistákat célozza meg, akik közül elég sok megfordul itt a belvárosban, nekünk, magyaroknak talán jobban tetszene a magyar Tejhab név, nekem legalábbis biztosan.
A kávé kitűnő minőségű, azonban a pesti átlagáraknál magasabb. Az eszpresszó 750 Ft, a terminálon lehet választani borravaló %-ot, nem kötelező, de egy kicsit nyomasztó, amikor ez megjelenik, nem tudom, más hogy van vele, egyébként meg itt kedves, mosolygós volt a lány, de nem volt semmi extra szolgáltatás, hiszen én vittem el a kávét a pulttól az asztalomig. A kávézónak helyet adó épület érdekessége, hogy itt lakott a legendás színésznő, Karády Katalin, márvány emléktábla emlékezteti az erre járókat. Az ételek terén a pisztáciás sajttorta (1650 Ft) nagyon csábítóan nézett ki, amely ráadásul glutén-, laktóz- és cukormentes és nagyon intenzíven pisztácia ízű. Könnyedebb a citromos meringue torta (1390 Ft). A péksütemények sem olcsók, a sima vajas, illetve a csokis croissant 780 Ft. Bagel és flatbread szendvicseket is lehet enni, amelyek itt helyben készülnek. Alkoholos italok is vannak, long drink és koktél. Vizet a kihelyezett kancsóból önkiszolgáló rendszerben lehet tölteni.