Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kézműves bonbonok a 11. kerületben

La Panne Café - Allee BudapestLa Panne Café - Allee Budapest a térképen

2018. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hozzám képest kevésbé édesszájú, de ízig-vérig hozzáértő gasztro-kritikus értékelőtársunk ajánlotta ezt a helyet. A Móricz Zsigmond körtér közelében kis csendes sétálós mellékutcában a szuterénben nyílt meg a közelmúltban ez a csúcskategóriás, de amúgy családi kisvállalkozásban működő cukrászda.
A kinti kis terasz is kellemes, ha nincs túl hideg/meleg és nem esik az eső, viszont érdemes bemenni a cukiba és megcsodálni a pultban a sok finomságot. A hófehér vintage-provence-i hangulatú berendezés is mutatós.
A színes, változatos bonbonok kínálatát meglátva leesett az állam, nehéz feladat volt választani. Legszívesebben úgy a 90%-ot végigkóstoltam volna, de az igencsak húzós árak azért behúzták nálam a féket. A bonbonokat grammra mérik, 3 db majdnem 1000 Ft-ba került. Málnás, mandulakrémes - narancshéjas és kókusz ganache mini cupcake bonbonokat választottam. A másik pultban jobbára klasszikus sütemények, tortaszeletek sorakoztak, de küllemre azok is igencsak mutatósak voltak. 700-800 Ft-nál kezdődő szeletárak, de a vegán csoki 960 Ft-ba került. Összességében az édességek véleményem szerint, dacára a prémium kategóriának, túlárazottak. Ilyen típusú kézműves bonbonokból szerintem nagyjából végigteszteltem már azokat, akik az országban számítanak, és a La Panné-ban kóstoltak nem tartoztak a legjobbak közé.
Megjegyzem, a bisztró-reggeli kínálatuk árazása sokkal korrektebb és reálisabb, és a kínálat sem rossz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
La Panne Café - Allee Budapest - BelsőLa Panne Café - Allee Budapest - BelsőLa Panne Café - Allee Budapest - Étel/italLa Panne Café - Allee Budapest - Étel/italLa Panne Café - Allee Budapest - Étel/italLa Panne Café - Allee Budapest - Étel/italLa Panne Café - Allee Budapest - Étel/italLa Panne Café - Allee Budapest - Étlap/itallapLa Panne Café - Allee Budapest - Étel/italLa Panne Café - Allee Budapest - BelsőLa Panne Café - Allee Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Napfény Zalakaros - Előfoglalási kedvezményes ár félpanzióval
Hotel Napfény Zalakaros
72.930 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Puchner Kastélyszálló Bikal - Puchner pihenés félpanziós ellátással
Puchner Kastélyszálló Bikal
107.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg
107.640 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval