Helyileg a Vigadó és a Váci utca között található. Vadonatúj a hely, szép tiszta, bent egy könyöklős magasított asztal található (szék nélkül), mivel a fagylalton kívül süteményeket is árusítanak. Volt 6 féle újhullámos, mutatós sütemény 1090 Ft-os egységáron, pisztácia piramis, áfonyás sajttorta, mangó-maracuja-túró, Ferrero mogyorós-csokis félgömb, málnás-fehércsokis. Fagylaltból 16 féle ízt kínálnak, már ránézésre szemmel látható, hogy jó az állaga, nem habosított-felfújt adalékos, szép élénk a színük. És amit kóstoltam, azok nagyon finomak is voltak: citromtorta és mangó. Üde, friss nagyon gyümölcsös ízvilág. Nem édes, nem gejl, a gyümölcsök íze átütő. Egyféle cukormentes ízt kínáltak, ezúttal diabetikus málnát. Az árazás érdekes, ugyanis dekára mérik a fagylaltot. A kiírásban az szerepel angolul és magyarul, hogy 1 adag = 5-6 dkg = 450-540 Ft. Mondtam a pultos lánynak, hogy akkor én kb. 2 adagot kérek a 2 ízben, erre eléggé lekezelő és flegma hangvételben közölte, hogy nem tudja, mennyi az adag, mert ő nem cukrász, hanem bankból jött ide dolgozni (? ? )
Más fagylaltozókban is találkoztam már ilyen dekára mért árusítással, de ilyen kis adagot sehol nem kaptam. Talán némely "lehúzós" Fragolában találkoztam ilyennel, hogy szemmel láthatóan nagyon kicsi volt az adag. 1100 Ft-ot fizettem a mérleg alapján, de ez biztos, hogy nem volt 12 dkg, amennyinek kellett volna lennie a kiírás és a mérés szerint. No, mindegy. Sajnálom, mert ízre tényleg finom volt, de a kiszolgálás egyáltalán nem volt kedves. Inkább szívesebben költöm ott a pénzem, ahol úgy érzem, hogy szívesen fogadnak. Érdekesség még, hogy a 18. kerületi egységükben ugyanezek a fagylaltok kb. 100 Ft-tal olcsóbbak. Nyilván nem ugyanannyi a bérleti díj, de ez olyan, mintha a belvárosi ALDI-ban vagy LIDL-ben drágább lenne a kenyér, mint vidéken vagy a külvárosban. Azért az ajánlott kategóriába teszem, talán másnak több szerencséje lesz velük.