Laci Falodája & Retro Étterem Budapest

8 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros
Ambient Hotel Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös

Laci Falodája & Retro Étterem Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Átlagos 2020. október 6.egyedül járt itt
Korábban volt már itt két kézműves burgeres hely, előtte kiskocsma, előtte is valami, aztán idén év eleje óta Laci Falodája nyitott meg. A járványba ők is rendesen belecsúsztak ezzel a nyitással, de próbáltak a kedvezőtlen helyzetből kihozni valamit. Amikor a járvány 1.
Laci Falodája & Retro Étterem Budapest - Külső képLaci Falodája & Retro Étterem Budapest - BelsőLaci Falodája & Retro Étterem Budapest - Külső képLaci Falodája & Retro Étterem Budapest - Külső képLaci Falodája & Retro Étterem Budapest - Külső képLaci Falodája & Retro Étterem Budapest - Étel/italLaci Falodája & Retro Étterem Budapest - Étel/italLaci Falodája & Retro Étterem Budapest - Belső
Még több kép (5 db) >>