Igazi vendgéglátós, aki már a második-harmadik alkalomnál régi ismerősként köszönti a vendéget, tudha mit hogy szeret, és úgy is csinálja, hogy jó legyen. Pl kollégámnak a második alkalomtól, már kérés nélkül tette külön tányérra a frissen vágott erős paprikát, vagy hozta nekünk kérés nélkül az ebéd végére a fekete kávét. Az adagok kiállítása első rangú. Mindig ott van a frissen vágott paprika, és/vagy paradicsom szelet, ha az étel megkívánja, akkor csalamádé, vagy uborka, amiért nem számol külön semmit, ahogy a leves mellé adott több szelet kenyérért sem. Ez a vendéglátásban számomra egyedül álló hozzáállás, vagy maximum a jóval magasabb szinteken működik. Igaz, Laci papa, ahogy mondta, kényszerből (covid, energia áremelések) onnan jött. Arról már nem is szólok, hogy a menű ára olyan alacsony (1500 Ft), hogy nem is értjk hogy tudja kihozni. . . ennyiért máshol egy tál levest sem kapni, de ha kifőzdébe megyek, akkor egy alap menű is 2200-2500 Ft-nál kezdődik. Száz szónak is egy a vége. Laci papánál kockás abrosz mellett nagyon jókat, és kiadós ételeket lehet enni rendkívül jó áron, a tulaj, aki egyedül vszi a konyhát, rendkívül szimpatikus, és kedves egyéniség. Ha valaki megelégszik egy egyszerű egy személyes kis konyhával, a kevés számú, de annál jobb ízű házias kínálattal, a hagyományos ízeket szereti, akkor a legjobb helyen jár. Megjegyzés: a képek mind az általunk elfogyasztott ételek, a hely felfedezése óta, ha tehetjük, kollégámmal nem hagyjuk ki a napunkból.