Hétfőn ebédidőben teljesen véletlenül jártam ebben az étkezdében, amely Angyalföld kevéssé frekventált részén található, a Láng Művelődési Ház és a Láng Sportcsarnok mögötti utcában. A környéken kisebb-nagyobb cégek, irodák működnek.
Kedvező áron kínálnak 2 féle 2 fogásos ebédmenüt (700 Ft-ért), a naponta változó ajánlatban 3 féle leves, 2 főzelék, magyaros főételek, egytálételek és frissensültek, 2 féle desszert szerepelnek. Saláták, vegetáriánus ételek is szerepelnek a kínálatban. 10 féle állandó menüt is kínálnak, jellemzően rántott ételeket (sajt, csirkemell, gomba, máj). Amikor a pénztáros hölgy látta, hogy fotókat készítek, odajött hozzám, bemutatkozott, elmondta, hogy ő az étterem vezetője, és átnyújtott egy heti étlapot. Az adagok kiadósak, jó munkás embereknek való ízekkel és mennyiségekkel dolgoznak. A berendezés egyszerű, funkcionális, praktikus. A hangulat barátságos, látszott, hogy sokan visszajáró vendégek a környékről. Csak hétköznap tartanak nyitva. 900 Ft-ért ettem egy adag rántott csirkemellet vegyes körettel (hasáb mirelitből, rizs) és 0,5 l-es Ice Tea-vel.