2018. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. május 28.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Itt olvasott ajánlás alapján kerestem fel a Fény utcai piac emeletén található lángost árusító büfét. Totál retró hangulat, de nem csak pozitív értelemben. Koszlott, ragacsos feliratok, többször átragasztott árcímkék, kétes tisztaságú pult és kiszolgáló terület. A koszos-ragacsos üvegpult mögött elkészült kolbász, hurka, hekk. Vajon mikor készült? Mindegy, úgyis lángosért jöttem. A lángos viszont frissen készült, jó állagú , ropogós, méretes, finom. A sima 290 Ft, a sajtos-tejfölös, amelyet én választottam 490 Ft, korrekt, elfogadható ár, a Balatonon ennél jóval drágább volt már tavaly nyáron is.
A lángosra rakott tejföl és sajt viszont sajnos a legolcsóbb, Tescos szinvonal vagy a szlovák "álsajt", ami nem tejből készül, ami az élvezeti értéken erősen rontott. Azt is furcsállottam, hogy a tejfölt egy kiürült ketchupos palackból nyomták ki. Lehet, hogy így praktikus, mert nem kell hozzá kanál, de elegánsnak semmiképpen nem mondanám.
Bár van egy belső, félig zárt rész is, ahol le lehet ülni, körben könyöklőkkel, de olyan olajszag van, hogy ott nem lehet megmaradni. A külső könyöklő 1 sornyi, 4-en le lehet ülni imbolygó és bizonytalan bárszékekre, valamint a büfé mögött van egy műanyag asztal, de azt már elfoglalta korábban egy nagyobb társaság.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Lángos Land - Fény utcai Piac további értékelései
2015.10.09barátokkal
A Fény utcai piacot éppen úgy jegyzik az ínyencek, mint ahogy a Fővám téri vásárcsarnokot, az onnan kiköltözött Ázsia fűszerboltot vagy a Hold utcai piacot. A tömegáru mellett ugyanis több igen izgalmas hely van itt, melyek nem ritkán felkerülnek mindenféle hiteles toplistára, legyen szó a...
57.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval