A csarnokon belül az étkezdék a galériaszinten vannak, melynek szűk a folyosója, és még ezekre is kipakolnak az árusok egy csomó cuccot, így különösen nagy élmény szardíniaként átpasszírozodni az 50 fős kínai, orosz, német. . . bármely nemzetiségű, hátizsákos, folyamatosan szelfizni beálló és hangoskodó csoporttal szemben. A lángosos az emelet nyugati oldali, hosszanti folyosóján kapott helyet. Rajtam kívül magyar embert nem láttam itt vásárolni és enni, persze az is igaz, hogy sima fokhagymás lángost sem kért rajtam kívül senki. A sima lángos ára átlagos 290 Ft-ért. Mérete az átlagnál kisebb, készültsége korrekt, semmi extra. Csak arra kell figyelni, hogy ne kihűltet adjanak. A töltött fánkok (többféle lekvárral, csokikrémmel, nutellával) viszont már a brutális kategóriába tartoznak, fél centi vastag porcukor réteg, olajos a tészta, fél üveg cukrozott, alacsony gyümölcstartalmú lekvár beleöntve. A nagyon dizájnos, választható lángosokat előre elkészítve demonstrálják, a kiszolgáló pultnak ezek foglalják el a 80%-át. És ezeknek már közük nincs az eredeti lángoshoz. Én már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy egy lángost hogyan lehet édes feltétekkel ellátni? De a sós vonalon is elmentek a végletekig. Van olyan lángos, amire egy komplett gyros tál van ráépítve vagy milánói borda, és az a meglepő, hogy vannak, akik vásárolnak is ilyeneket. Pedig ezeknek már igencsak borsos az áruk, bőven 1000-1500 Ft felett, a feltétek számától és típusától függően. Itt jegyezném meg, hogy a magyaros pizzának kinéző lángos egyáltalán nem "Classic Style Hungarian Lángos", mivel a klasszikus lángoson nincs egy rakat oda nem illő feltét, egészen pontosan són és opcionális fokhagymás "ecsetelésen" kívül nincs rajta más. Lehet még kapni óriáspalacsintát és rétest is, valamint gyümölcsös limonádékat befőttes üvegben, peremén vastag kristálycukor-réteggel. Pozitívumként viszont árulnak Meggy Márkát.