Átestem a répafasírt tűzkeresztségen

Las Vegan's - Corvin Plaza BudapestLas Vegan's - Corvin Plaza Budapest a térképen

2023. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. május 5.
Előre bocsátom, nem vagyok sem vegán, sem vegetáriánus, de szoktam vegetáriánus éttermekben is enni, sőt, "rendes" éttermekben is előfordul, hogy valami húsmentes ételt választok, ha éppen olyan hangulatom van. A Corvin Pláza legfelső szintjén lévő vendéglátó szigeten a Las Vegan's A vegetáriánus étterem, ami szintén egy lánc tagja, más egységükben már ettem korábban. Kizárólag húsmentes konyhát visznek, azon belül is a street food - fast food vonalat képviselik. Vega burgerek, tálak (szója, grillezett szejtán, gombafasírt, vegán sajt, zöldségek, sült krumpli kombinációk), valamint tortilla rollok szerepelnek az étlapon. A mostani magas árszinten az ételeik ára egészen korrekt, sőt, kedvezőnek is mondhatom. Kétféle menüt is kínálnak 2000 Ft alatt, ezek közül a Carrot Jr. névre hallgató répafasírtos menüt választottam. A burger mellett egy adag sült krumplit és egy üdítőt is tartalmazott a menü 1890 Ft-ért. Környezettudatos vállalkozásként az ételeket kartontálcán és fa evőeszközzel tálalják, a kapott "csomag" semmilyen műanyagot nem tartalmazott. Az étel elkészültét csipogó jelzi.
Teljesen rendben volt a burger, szép nagy adag, ízletes, kellemes, friss összetevőkkel. A krumpli átlagos mirelit hasáb.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (7)
Las Vegan's - Corvin Plaza Budapest - BelsőLas Vegan's - Corvin Plaza Budapest - Étel/italLas Vegan's - Corvin Plaza Budapest - Étel/italLas Vegan's - Corvin Plaza Budapest - Étel/italLas Vegan's - Corvin Plaza Budapest - Étlap/itallapLas Vegan's - Corvin Plaza Budapest - BelsőLas Vegan's - Corvin Plaza Budapest - Étel/ital
Ensana Thermal Hévíz - Wellness Neked
Ensana Thermal Hévíz