A Dob utcában a korábbi Ricsi's World street food udvar vegán étkezőszigetté alakult át. A vegetáriánus és vegán étkezőhelyek lakókocsikba települtek, (food truck), van vagy 5 féle hely, ezek egyike a Las Vegans, akik egy ideje már rendszeresen feltűnnek a különböző kitelepülős gasztro rendezvényeken.
Mivel az ételek között leginkább húsmentes burgerek szerepelnek, s ezek nem igazán hoztak lázba, így valami más után néztem. Az Elixir névra hallgató smoothie-t választottam, amelynek elsősorban a lila színe tetszett meg (4 dl 1290 Ft). Mindenféle gyümölcs van benne, frissen készítik. "Tálalás" gagyi, nem lebomló műanyag pohár és szívószál. Ez utóbbit nem kértem. A környezetvédelem nem a hely erőssége. Közös asztalok vannak a kert közepén. Napközben elég kihalt a hely. Kiszolgálás érdektelen.