The Chef and the Butcher Étterem Budapest bemutatkozása
A László Tanya Étterem 16 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit. Pestszentlőrinc kertvárosában családi házak között - családi házból nőtte ki jelenlegi formáját. Két különálló teremmel és tavasztól őszig működő kerthelyiséggel rendelkezünk, ahol összesen mintegy 120 főt tudunk vendégül látni.
Az elmúlt másfél évtized alatt komoly elismerést vívtunk ki szakmai körökben is. Igyekeztünk az első perctől kezdve vendégeink igényeit keresni, és megfelelni az elvárásoknak. 2002. június óta a HACCP minőségbiztosítási rendszer működik. Éttermünkben tudnak fizetni: -Multi-Pay Cafeteria -Erzsébet-utalvány -OTP,MKB,K&H Széchényi Pihenő Kártyákat -
Egy családi eseményen volt szerencsénk megtapasztalni az étterem szolgáltatásait. Remek ételek, udvarias kiszolgálás. Kellemes a hangulata is az étterem helységének. Minden meg volt ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az esemény. Az ünnepi alkalomnak megfelelő teríték és minden egyebet az étterem biztosított, ami az ünnepi hangulatot emelhette.
Családi összejövetel /születésnap/ alkalmából voltunk az étteremben. Kellemes hangulatú a helyiség, rendkívül udvarias és figyelmes a kiszolgálás. Az ételek ízletesek, és akkorák az adagok, hogy első ránézésre az ember megrémül a nagy mennyiségtől. Kisgyerekek is voltak a társaságban, nekik is volt megfelelő étel választék.