2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. október 18.Ajánlom a helyet másoknak is!
Új nyitású reggeli-kávézó-bisztró a 11. kerületben, az Office irodaház melletti egyik, szintén új építésű társasház földszintjén. A névadás nem éppen eredeti, van vagy tucatnyi ilyen vagy ehhez hasonló nevű vendéglátóhely az országban, de ugyanakkor értem a tulajdonost, mert tényleg nagyon szép zöld a bejárat előtti kis előkert.
Reggel 8 órától nyitva tartanak, szép, üde, fiatalos a beltér, normálisan, kellemes, csendes és nyugis környezetben lehet itt enni-inni, kávézni, akár dolgozni is.
Reggelire - vagy akár későbbre is - tojásételek, szendvicsek, gofri - akár reformlisztből is - , wrap, rétes, bundáskenyér vagy hidegtálak (sajt, sonka, garden) közül lehet válogatni. Turmixok és frappék is vannak, én frissen facsart almalevet kértem (330 Ft/dl). A szendvicseket egyéni ízlés alapján is szívesen összeállítják. Az én választásom sonka, mozzarella, kaliforniai paprika croissant-ba töltve (690 Ft).
Közepes árkategóriás, mondjuk a külvárosban szerintem kicsit drága, bár nem ismerem a környéket és a célközönséget.
Délután, estefelé borbárrá alakul át a hely. Hétvégén lehet családilag bruncholni.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (19)
Még több kép (9 db)
Fried Kastély Hotel Simontornya