A pandémia ideje alatt is nyitva tartottak, ekkor elvitelre főztek. Bevallom, én sem azért járok ide, mert annyira jó, de közel van a lakásunkhoz, és azért valami ehetőt mindig lehet kapni. Hazafelé is útba esik, ha éppen nincs otthon készen főtt, meleg étel, akkor praktikus, hogy itt gyorsan be lehet szerezni. Ahogy tapasztaltam, 80-90%-ban ugyanazokat az ételeket látom a pultban, rántott húsok és zöldségek, pörkölt galuskával, 2-3 féle leves, 2 főzelék, napi desszert (vargabéles, máglyarakás, rizskoch). Most legutóbb szintén elvitelre vásároltam ebédet saját részre, mert megint home office-ba kényszerültünk, s bár lehetett volna helyben is enni, a vendégek többsége így is tett, én siettem haza. Rántott cukkinit és karfiolt (790 Ft), valamint rizibizit (590 Ft) választottam, desszertként aranygaluskát vaníliasodóval (890 Ft). A műanyag dobozok darabjáért 80 Ft-ot kellett fizetni. Van mindig ebédmenü, 2 fogás: leves, főétel, de valami tarhonyás hús volt, nem volt számomra szimpatikus. A kiszolgálás a pultnál történik önkiszolgáló rendszerben. 3 hölgy is volt a pultban, azonnal köszöntek, megszólítottak, nagyon gyorsan ment a kiszolgálás. A kasszát egy úr kezelte, itt lehet üdítőt, savanyúságot is kérni. Az ételek összességében íztelenek, még a só is nagyon hiányzik, a többi fűszert már nem is említem. Az aranygaluska tésztája kemény, nem könnyed, nem omlik, szinte kényszer elrágni. A cukkini túlkészült. Ha délután, munka után megyek (5 körül), pozitívum, hogy nyitva vannak és lehet még ételt venni, de általában már lefosztott a kínálat, 5-6 dolog, főleg rántott hús és valami köret szokott lenni. Összességében a kiszolgálás, a személyzet színvonala javult a korábbi évekhez képest, az ételek viszont nem hoztak nagy felüdülést. Árban elfogadható. 3 pont, átlagos, egynek elmegy, de nem tenném az ajánlott kategóriába.