A régi nagy Felvonulási téri parkolót felszámolták, a mélygarázst az utca szintje alá süllyesztették. A játszótér körbe van kerítve, rendezett, van mosdó is, és itt mellette ez a kis bisztró tágas terasszal igazi telitalálat. A benti részen nem is lehet nagyon leülni, a rendelésfelvétel, fizetés bent történik a pultnál. Nincs az asztaloknál felszolgálás, azaz önkiszolgálóban kaptam meg a dolgaimat. Van egy kis közös pult kihelyezve, innen lehet cukrot, barna cukrot, szalvétát szerezni. Később, ha kell még valami, akkor újra be kell menni rendelni, intézni, szóval ne várjatok a teraszon pincérre. Részben környezettudatos a hely, a poharak papírból készültek. Ugyanakkor a pohárfedők, szívószálak műanyagból voltak. Pozitívum, hogy már reggel 8-tól nyitva tartanak, akinek kisgyereke van, tudja, hogy náluk máshogy működik a biológiai óra, nem ritka a hajnali ébresztő pacsirta-gyerek, akiket aztán muszáj vinni a "játszóra". Jó minőségi ételek-italok vannak, de nem széles a kínálat. Cappuccino 620 Ft, mangószörp elviteles palackban 700 Ft (4 dl), vajas croissant (350 Ft), friss, puha. Van kommersz sör (Soproni, Krusovice), nem tudom-milyen bor (400 Ft/dl), pizzaszelet (600 Ft) - a tábla szerint, a valóságban éppen nem volt. Akadt viszont még pár további fajta péksüti: kakaós csiga, pogácsa, csokis fánk. Ránézésre akár az Aldiból is érkezhet a pékáru. De szerintem nem rossz ez a színvonal, csak nyilván nem ez az árkategória, ami itt van. A kiszolgálás kedves, de kényelmes. Nincs kapkodás, inkább lazulás és chill. Nekem a hangulat és a környezet miatt ez egy 5-pontos összélmény volt.