Idén év elején, márciusban, éppen a vírus 1. szakaszának beütése előtt nyitott egyszerű kis büféjellegű hely a Margit körúton, a 4-es-6-os villamos vonalán. Két fő ételt kínálnak, melyeket helyben sütnek saját recept alapján: lepényt és rétest, sokféle töltelékkel.
A töltött lepények ára 1190-2290 Ft között alakul, a tölteléktől függően: sajtostól a kolbászoson, görög csirkésen, chilis marharaguson, parajos fetáson át egészen a libamájasig, ez utóbbi a legdrágább. Összesen 11 féle töltelékkel kínálják. A rétesek között is volt egy tucatnyi féle töltelék, több volt köztük az édes, sósból csak káposztás volt ottjártamkor. A meggyes-túrós rétes 490 Ft-ba került, jóféle, friss, még langyos volt, nagyon sok töltelékkel, vékony tésztával. Olasz Perfero Caffét kávét készítenek, egy eszpresszó 390 Ft. A tejszín bolti habspray. Helyben van bent pár asztaluk, ahol le lehet ülni, de inkább elviteles hely. Kicsit túlárazott szerintem.