2015. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. június 8.Ajánlom a helyet másoknak is!
Franchise rendszerben működő kézműves fagylaltozó lánc egyik tagja, a Vígszínházzal szemközti oldalon. A hálózatnak jelenleg a fővárosban 5, vidéken további 3 egysége van. Egy picike üzlet, bent mindössze 1 db 2 személyes asztalka, a portál előtt pedig egy pad található, de a többség elvitelre vásárol.
A fagyit nem gombócban, hanem kenőlapáttal adagolják, 5 dkg ára 250 vagy 280 Ft (a gluténmentes ízek ennyivel drágábbak.)
A dizájnban a levendula névre ráhangolódva a lila szín köszön vissza, és rusztikus dekorációval próbálják kissé feldobni a minimál méretű teret.
A falon lévő tábla szerint kizárólag válogatott minőségű alapanyagokat használnak, házi tejet és joghurtot, Szentkirályi vizet, belga csokoládét, Piemonte-i mogyorót, szatmári szilvát, tihanyi levendulát, stb.
A levendula, mint ízesítő természetesen a fagylaltokban is megjelenik, ottjártamkor a levendula és a levendulás citrom fagyikat teszteltem. Ízre finomak, krémes állagúak, nem túl édesek, és az ízek elég markánsak, de kellemesek.
Vasárnap délután elég nagy volt a forgalom, sorban álltak a vevők, ennek ellenére csak 1 fiatal hölgy szolgált ki, a másik alkalmazott a hátsó részben volt valamivel elfoglalva.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (34)
Még több kép (24 db)
Levendula Kézműves Fagylaltozó - Szent István körút további értékelései
2017.06.20egyedül
A Levendula ezúttal nagyon bejött. Mindkét fagyi-íz tökéletes telitalálat. Próbáltam elszakadni a szokásos, sokat próbált ízektől, és számomra újdonságot jelentőeket kipróbálni. Ez most tökéletesen sikerült. Ezúttal a választás alapja a színharmónia volt. Vörös rumos-meggy és majdnem fekete...
2017.01.09barátokkal
A Levendula fagyizó megbízható cégnek számít, elég kiterjedt hálózattal rendelkezik és korrekt, inventív, fantáziadús fagylaltokat kínál. Egyik tavaly augusztusban megejtett kocsmaturné vége felé néztem be a Szent István körúti egységbe. Nem először, megesett, hogy az asszonnyal is voltunk itt,...
2015.06.26a párjával
A környéken járva többször megfordultunk a fagylaltozóban. Maga a hely elég átlagos, de egy fagylaltozótól túl sokat nem is lehet elvárni e téren, az emberek többsége tölcsérbe kéri a fagyit, és megy tovább. Így tettünk mi, a fagylalt kitűnő volt, a választék érdekes és bőséges,máshol nem...
Hunguest Saliris Egerszalók
64.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval