A Lónyay utca eddig sem sokat profitált a Ráday utca közelségéből, bár van két fontos hely itt is, a Butter brothers nevű csúcspékség és a Cech in névre hallgató kiemelkedő söröző. A sorba akkor sem tudom beilleszteni a Lezser nevű helyet, ha annak italkínálata valamivel az átlag felett van.
Egy hétköznapi délután tértem ide be egy italra, két ember volt csak bent, egy bodyguard valamint a pultos. Kértem egy deci Irsai Olivért a Nyakas pincészettől, 2015-öst, hiszen ezek a reduktív technológiai borok frissen jók igazán. (Szerintem korábbi évjárat nem is volt, de persze ha lett volna, akkor is ezt kérem. ) 400 ft-ot fizettem rá, ami egy elég lepusztult kocsmához képest büszke ár, több mint kétszeres szorzót jelent a szaküzleti (s nem a beszerzési! ) árhoz képest. A színvonalhoz képest nem ez az egyetlen tétel, ami túl van itt árazva. Elégedetten nyugtáztam, hogy tartanak Primator söröket (ez a cseh kisüzemi sörök egyik legismertebbje és legjobbja). Az atmoszféra elég kietlen, a kiszolgálás átlagos, formálisan udvarias, a túlárazottság nem vészes. Egyszer jó volt.