Az Etele-sarok múltrendszeri betondzsungelében mindenféle érdekességre bukkanhat az ember. Mindig azt hiszem, hogy már bejártam, azután csak akad valami megint. Mint például ez a kifejezetten kellemes meglepetés, a Liberty. A napokban kinéztem magamnak, most meg konkrétan ide indultam.
Barátságos belső tér, apró, szerethető ötletek, a kiszolgálás is barátságosnak mondható, meg a választék is meglepően sokrétű. Ma a rizseshús volt terítéken, a közelmúltban egy ehetetlenül zsíros, összeégetett rizseshúsról írtam, itt meg egy egészséges, szemre is szép tárló fogadott. És finom is volt, tegyük hozzá, a kelleténél szárazabb, ezen azért csemegeuborkával lehetett segíteni. Az üdítőkínálat kissé kifogyóban volt, a maradékból választottam valami Kinley Bittert. Összességben ajánlatos hely, sokkal civilizáltabb, mint a környezete.