Ez a hely megszűnt!

2 vendég értékelése alapján

2,5Hangulat
3Ár / érték
2,5Tisztaság
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Halászkert Badacsony - Szilveszter
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Két éjszakás ajánlat
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós

Limit Bár Budapest vélemények

Szörnyű 2019. április 28.barátokkal járt itt
Barátságtalan a kiszolgálás, b*nkó, vádaskodó volt a biztonsági őr.
15 fős társasággal fogyasztottunk szombat este fejenkent min. 5-8 ezer forintért 4-5 órán keresztül és ezt követően kidobtak minket alaptalanul vádolva azzal, hogy bevittük az alkoholt. . . (bizonygatva, hogy mindezt fevételen látta) Mire kértük róla a fevételt a válasz csak annyi volt, hogy távozzunk. . .
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
Átlagos 2015. november 16.barátokkal járt itt
Garantáltan azt mondhatja a véleményalkotók nagy többsége, hogy azért nem bírom a mai „menő”, zajos, vacak zenét bömböltető helyeket, mert eljárt felettem az idő. Meglehet, de azért én másként gondolom. Egyrészt fiatal koromban sem bírtam az igénytelen zenét, másrészt ma is vannak fiatalok, akik nem tuctucot hallgatnak.
Limit Bár Budapest - BelsőLimit Bár Budapest - Belső