A Lipóti Pékség Corvin plázás egysége erősen rá van állva a kávézó-szendvicsező profilra. Jómagam a csinos választékból egy camembert-es és egy mozzarellas kifli-szendvicset kértem, darabja 450 ft, nem sok, nem kevés. A kiszolgálás gyors, futószalagon történik, így aztán nem tudja meg az ember, hogy mennyire ügyesek a pultosok a kapcsolatteremtésben.
A Corvin Pláza üzletei még ki sem nyitottak, de a Lipóti pékségnél, amely a főbejárat mellett található, már hosszú sor áll. Népszerű hely, széles a választék, az édes és sós péksütemények széles választéka mindig jó színvonalon, frissen, megszokott ízben kapható itt. Julius Meinl kávét főznek.
A kiszolgálás lehetne jobban szervezett, ha valaki kávét kér, vagy esetleg áfás számlát, akkor utána nagyon feltorlódik a sor. 2 fiatal hölgy dolgozott a pultban, fő törekvésük az volt, hogy minél gyorsabban haladjon a sor és fogyjon a tömeg.