Mini kókuszgolyók

Lipóti Pékség - Csepel Pláza BudapestLipóti Pékség - Csepel Pláza Budapest a térképen

Átlagos 2024. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. december 7.
A Csepel Pláza bejárata mellett balkézről található a Lipóti Pékség sokadik egysége a földszinten. Nemcsak egy kiszolgálópult az egész, hanem van egy bárszékes kerek asztaluk, ahol lehet helyben kávézni, reggelizni. A pult szinte roskadásig tele volt édes és sós péksüteményekkel, szépen sorba rendezve, a hátsó polcokon néhány kenyér, azok köre azért már fogyóban volt.
Megörültem, amikor észrevettem, hogy a gyerekeim által kedvelt mini kókuszgolyókat is lehet náluk kapni, ezt a hűtőben találtam. Szóval tök lelkes voltam, a kiszolgáló hölgy kevésbé. Őt nem lehetett kizökkenteni a közönyből. Azért a kókuszgolyók jöttek velem, 1449 Ft-ért, szóval 1450 Ft-ért. Kártyával is lehet fizetni. Ha nem ilyen a fogadj Isten, talán vettem volna mást is, így viszont csak gyorsan távoztam, és a kávét máshol ittam inkább, barátságosabb közegben. A minibagettbe töltött szendvicsek is jól néztek ki (1399-1419 Ft), füstölt szűzpecsenyés - sajtos, tojáskrémes-csirkesonkás, paprikás szalámis töltelékkel.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (6)
Lipóti Pékség - Csepel Pláza Budapest - BelsőLipóti Pékség - Csepel Pláza Budapest - Külső képLipóti Pékség - Csepel Pláza Budapest - BelsőLipóti Pékség - Csepel Pláza Budapest - Étel/italLipóti Pékség - Csepel Pláza Budapest - Étel/italLipóti Pékség - Csepel Pláza Budapest - Étel/ital
La Contessa Szilvásvárad - Kedvezményes ajánlat
La Contessa Szilvásvárad