Egyik hétköznap délután jártam erre, és itt vásároltam meg a hétvégi péksüteményeket. Forgalmas helyen fekszik, nem messze a buszmegállótól, egyik vevő a másikat váltja. Így a kiszolgálás gépiesebb, mint a kisebb forgalmú egységeknél, de azért megfelelő.
A péksütemények választéka itt is bőséges, egészséges termékekből is akad, és valamennyi vett áru friss és ropogós volt. A szendvicsek választéka lehetne nagyobb itt is, a klasszikus szalámis zsemlén túl több féle ízt is lehetne tartani.
A Ferenciek terén, pontosan a 7-es buszok mindig forgalmas megállójánál van a Lipóti Pékség egyik központi elhelyezkedésű péksége. Nagyon sokan vásárolnak itt a nap minden időszakában, így ottjártamkor is egymásnak adták az emberek a kilincset. A legtöbben elvitelre vásárolnak, bár az ablaknál akad 2 bárszék és egy pult, ahol le lehet ülni.
A kávézók részére ide vannak bekészítve a hozzávalók: cukor, édesítő, műanyag kanál, pohárfedő. A kávé Julius Meinl típusú, nem valami jó, papír pohárban szervírozzák. Ellenben a barackos-túrós piskóta, friss, puha, egy fokkal édesebb a kelleténél, de még így is nagyon élvezetes. A cappuccino és a süti együtt kevesebb, mint 500 Ft-ba került.