Sokadik Lipóti Pékség, ezúttal a XI. kerületen belül Gazdagréten, az Eleven Center első emeletén. Plázának vagy bevásárlóközpontnak nevezni eléggé fellengzős lenne, az viszont igaz, hogy több üzlet található az épületen belül. A földszinten a SPAR, míg az 1. emeleten csupán a Lipóti volt nyitva.
A többi üzlet lehúzott rolója, az egyébként kihalt folyosók miatt élettelen volt a helyszín. Bár elvileg 8 órától vannak nyitva, 9-kor még a kipakolás és készülődés fázisában volt az egyébiránt kellemes fellépésű mindenes hölgy. Finom volt a Julius Meinl kávé, a cappuccino 790 Ft-ért árban is kedvező opció. Itt a szép piros porcelán csészében kaptam a kávét, nem holmi papírpohárban. Jól néztek ki a frissen sült, még meleg péksütemények, a kakaós csiga, a sajtos rúd és a pogácsa. Néhány Kemenes sütemény is feltűnt a pultban, de összességében szolid volt a kínálat. Normális, kényelmes körülmények között lehet helyben kávézni, reggelizni, elég sok asztaluk van. A barackos-túrós piskóta továbbra is az egyik legjobb termékük véleményem szerint. Össz-élmény: 4 pont.