Pénteken késő délután már meglehetősen le volt fosztva a Széll Kálmán téri Lipóti Pékség, de a pultos úriember próbált a lehetőségekhez mérten alternatívákat ajánlani a már elfogyott termékek helyett, több-kevesebb sikerrel, ezúttal inkább kevesebb.
A szendvicsekben a ki-kilógó salátalevelek már kornyadoztak, fonnyadtak, viszont az aprósütemények között még akadt olyan, amiből lehetett választani és szemre frissnek tűntek. A beltér kizárólag kiszolgálásra szolgál, nincsenek asztalok, ülőhelyek, viszont a portál előtt 2 asztalnál le lehet ülni, napernyő által árnyékolt helyen. Esőben mondjuk annyira nem hatásos. Ezúttal valami újat is ki akartam próbálni, így a kedvenc teljes kiőrlésű nosztalgia kifli mellé még választottam kimért zabsütit, csokis és talán áfonyás töltelékes volt. Megmondom őszintén, nekem nem igazán jött be, kissé fűrészporos ízhatása miatt. A gyerekek sem lelkesedtek érte.