Lipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest

a 4741 budapesti étterem közül
Hely jellege
kávézó - kávéház, pékség
Lipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest
Lipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest
7 fotó

1 vendég értékelése alapján

4Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Zsóry Liget Hotel & Spa Mezőkövesd - Kedvezményes ajánlat
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
44.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Lipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3741 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 105716 feltöltött kép
Átlagos 2016. december 27.egyedül járt itt
Bár ez a Lipóti Pékség légvonalban elég közel esik a lakásunkhoz, csupán néhányszor jártam itt. Általában ha nagyobb bevásárlásra indulok, akkor próbálok egy helyen beszerezni mindent, így ilyenkor pékség plusz kisebb szakboltok helyett inkább valamelyik vegyesboltot választom. Így inkább reggelente jellemző, hogy reggelit vásárolok pékségben.
Lipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - Külső képLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - Külső képLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - BelsőLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - BelsőLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - Étel/italLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - Étel/italLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - Étel/ital
Még több kép (4 db) >>