Lipóti Pékség a Jászainál

Lipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest a térképen

Átlagos 2016. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. december 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bár ez a Lipóti Pékség légvonalban elég közel esik a lakásunkhoz, csupán néhányszor jártam itt. Általában ha nagyobb bevásárlásra indulok, akkor próbálok egy helyen beszerezni mindent, így ilyenkor pékség plusz kisebb szakboltok helyett inkább valamelyik vegyesboltot választom.
Így inkább reggelente jellemző, hogy reggelit vásárolok pékségben. A Lipóti termékeket nem kell bemutatni, sokszor bizonyították már korrekt minőségüket, megbízható márka. A láncon belül a pékségek között a kiszolgálás jelentheti a legnagyobb különbséget, és ebben a Jászai Mari térnél lévő egységük gyengén vizsgázott. A másik, ami nem tetszett, hogy a péksütemények, desszertek nem voltak szépen elrendezve, hanem csak be voltak borítva a pultba, szinte egymásra voltak dobálva. Egy üvegpult mögött ez nem éppen hívogató és esztétikus látvány.
Szilvás papucsot vettem kimérve, valamint 1-1 csokis mignont a gyerekeknek. A kiszolgálás barátságtalan volt, nem is köszöntek.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (7)
Lipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - Külső képLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - Külső képLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - BelsőLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - BelsőLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - Étel/italLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - Étel/italLipóti Pékség & Kávézó - Szent István körút Budapest - Étel/ital
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata