A berendezés népies, fabútorok, népi kerámiák és használati eszközök, kicsit túl van tolva, de szerintem kellemes; inkább jópofa, mint idegesítő, és a külföldieknek klassz fotótéma lehet. Magyaros, jól ismert klasszikus fogások az étlapon. Ebédidőben 2 és 3 fogásos ebédmenüt kínálnak. A kiírás szerint 1190 Ft-ért, illetve 1. 490 Ft-ért, fix leves, A vagy B főétel, egyféle desszert. A normál menühöz képest ez nagyon jó árnak tűnik, mert ez a levesek árfekvése náluk, a főételek 3-4ezer Ft-ba kerülnek. Bent a pincér hölgy jelezte, hogy nem jó az ár a táblán, mert a valóságban 100 Ft-tal többe kerül a menü. Mondjuk azt nem tudom, ha rájöttek, miért nem javították át, hiszen krétával volt a táblára kiírva? Van facebook oldaluk, de ott nem teszik közzé a napi menüt. A gulyáslevest kis piros zománcos lábosban tálalták, kenyeret külön kellett kérni, nem tudom, hogy plusz pénzt kértek-e érte. Friss, házias fehér kenyér. A marhahús kissé inas, a lé kellemes, paprikás, de kissé híg, nincs tartalma. Összességében ehető volt, átlagot megütötte. A főétel rántott pontypatkó, de nem a kiírás szerinti körettel volt, hanem petrezselymes burgonyával, amit szintén könnyen lehetett volna a táblán szereplő kiíráson javítani. A hal borzasztó, ehetetlen, nyers. A krumpli sótlan, íztelen, mennyiségre zónaadag. Amikor a pincér hölgy meglátta, hogy szinte a teljes fogás megmaradt, kérdezte, hogy mi volt a probléma, és megmutatta a főnöknek, aki szintén ott tartózkodott az étteremben. A főnök nem engedte kifizetni a teljes menüt, amit én korrekt eljárásnak tartottam. Amit viszont nem, hogy kihívta a konyháról a szakácsot, és ott a vendégtérben elkezdte leteremteni.