A London Stone Pub egy ritka jó hely. Nagyon hangulatos, amellett pedig kiemelkedő a sörválaszték is. Főleg import minőségi söröket kínálnak tisztességes, persze nem alacsony áron. De hát a minőséget mindeütt meg kell fizetni. Erénye a helynek, hogy az ismert kraft márkákon (pl Brewdog) kívül is jó pár sört meg lehet itt kóstolni.
A csapos kommunikatív, de a sörökhöz nem sokat ért, a szűretlen IPÁt stoutnak nevezi ami nonszensz. Ott volt az üzletvezető is, nem ragadt rá át a lelkesedésem az általa vezetett hely iránt. Általában az üzletvezetők sokkal kedvesebbek. Nem ritkán még a személyzetnél is. A zene jó, tartanak időnként koncerteket is.
Az Acoustic Faces zenészei kellemes estét és teltházat varázsoltak ebben a Kertész utcai pincébe. A helyszín retrós, nem nagy, jól hangosítható. Jó ötletnek tűnik zenészekkel feldobni a hangulatot. Sörösök és borosok is biztosra mehetnek itt.
Többféle különleges sört is csapolnak, de most a Frittmann pincészet borait választottuk - kiváló hőmérsékleten kaptuk, bár időnként egy kicsit sokat kellett várni a kiszolgálásra. Aki koktélokra vágyik, az is jó helyen jár. 4,5-ről a zenészek és a bor miatt lett 5 pont.