Kimért aprósütemények kilója 5500 Ft, csokis Néro, mini linzer, mini zserbó kocka, valamint többféle pogácsa volt. A jellemzően fősodratú, jól ismert sütemények, torták ára budapesti átlagnál egyértelműen kedvezőbb, azaz minden tétel 1000 Ft alatt alakult, cserébe átlagos, középszerű ízvilág jellemző, nem prémium alapanyagokkal dolgoznak. Dobos torta (750 Ft), trüffel torta (820 Ft), csokoládétorta (750 Ft), Rákóczi túrós (850 Ft), oroszkrém torta (750 Ft), brownie (850 Ft) példaképpen. Ha már Lord Mignon, volt 4 féle mignon is: kávés, csokis, puncs és talán diós. Az árcímkék egy részét utólag írták át, ragasztották felül, ami nem túl igényes megoldás szerintem. Rendelésre többféle bejgli kapható most az adventi időszakban, a hagyományos mákos és diós 50 dkg-os rudak ára 3700 Ft, míg az érdekességnek számító szerb mákos, illetve diós 4200 Ft. Ezekben több a töltelék, és pluszban sárgabaracklekvár, illetve asztalt, szárított gyümölcsök is vannak, a súlya nehezebb, 65 dkg-os. Sajnos az aszalt gyümölcsök kemények benne. 2 db kókuszrolád és egy cappuccino összesen 1500 Ft-ba került, számlát/blokkot nem kaptam, fizetés kizárólag készpénzben volt lehetséges. A kávé borzasztóan rossz, senkinek nem ajánlom! Helyben lehet kávézni és sütizni, szintén retró hangulatban piros bútorzatok és dekorációk között. A kiszolgálás kedves. Én a részemről nem ajánlom, de hátha másnak jobban bejön, szóval az ajánlott kategóriában hagyom.