A kezdeti lendületből már visszavettek egy picit, "átmenetileg" már csak 11-kor nyitnak, nem 8-kor, és a weblapjukon kínált tucatnyi gyümölcslé és üdítő helyett mindössze Zero Colából és buborékos ásványvízből állt az italválaszték. Legalább stílszerűen bubimentes lett volna. :) Persze a gyümölcslevek drágábbak, tiszta ráfizetés, ha menüben, választható tételként kínálják. Inkább válasszon vizet a kedves vendég! A helyiségben kb. 10 bárszék áll a fal körüli pultok mellett. Hangulatról nem beszélhetünk. . . Az étlapot a falon lévő táblákról olvashatjuk. Többféle hamburger, tortilla és óriáspalacsinta kapható. A szénhidrát- vagy kalóriatartalom sehol sincs kiírva, vagy hogy melyik étel miből készül és mitől mentes. Néhány sütemény is van a pultban, ezekről sem tudunk meg semmit. Furcsállom, hogy egy kvázi diétás vendéglátóhelyen hétféle édes palacsinta kapható, de egyetlen sós palacsinta sincs a kínálatban. Az ötféle tortilla közül a Cézárt választottam, ami nagyon finom volt. Jó ízek és arányok, omlós csirke, megfelelő mennyiségű saláta, a rendkívül finom szósztól pedig szaftos, de nem csurgós, tocsogós, lehetett "szépen" enni. Sajnos már beleharaptam, mikor eszembe jutott, hogy lefényképezem. :) (Délelőtti színház után, éhhalál-közeli állapotban voltam. )
A kiszolgálás viszonylag gyors volt, frissen készült az étel. A felszolgáló hölgy barátságos és udvarias. Az árfekvés kicsit magas, és azt se értem, egy tortilla és egy víz mitől "menü". A kuponos árat tartom reálisnak. Így végül is annyit fizettem, amennyit ért. Vegyes érzelmekkel távoztam, vagy inkább hiányérzettel, mert információ hiányában semmi bizonyítékát nem láttam annak, hogy ez a hely egészségesebb ételeket kínál, mint a többi gyorsbüfé. De ezt a pontokban nem tudtam kifejezni. A tortilla viszont tényleg nagyon finom volt, így ajánlom a helyet, nézzen be, aki arra jár.