Lulu Budapest Budapest

4,3Kiszolgálás
4,1Hangulat
3,3Ár / érték
4,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Kikapcsolódás félpanziós ellátással
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal
Hotel Elixír Mórahalom

Lulu Budapest Budapest vélemények

Kiváló 2024. november 13.egyedül járt itt
Az utóbbi időben már harmadszor fordultam meg ezen a helyen, ugyanis itt mindig úgy érzem, hogy fontos vagyok! Az Ezen a helyen dolgozó felszolgálók megfelelően érdeklődőek voltak irányomban többször megkérdezték hozhatnak e még valamit, de nem zavaróan sokszor mindig pont a megfelelő időben.
Lulu Budapest Budapest - Egyéb
Kiváló 2024. november 13.családjával járt itt
Kislányom hívott meg egy napindító reggelire. Engem teljesen elvarázsoltak ezek a meleg színek, amik az üzletben vannak a sárga, kék és a zöld. Kislányommal elolvastuk az üzlet történetét és ezek a domináns színek a napfény a tenger és a természetet szimbolizálják.
Lulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - Egyéb
Szörnyű 2024. október 18.családjával járt itt
A közelben tartott ArtMarket miatt választottuk ezt a helyet. A webhely fotói csábítóak, de a tapasztalás szerint teljesen átlagos hely túlárazva. Sokáig válogattam; a választék megfelelő volt, de a szomszéd asztalnál rántottát ettek, én is ezt választottam: tojásos reggeli, mert nagyon szeretem a lágy, szinte habos rántottát.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
2024. május 7.egyedül járt itt
Látom, itt esznek az ittjartam komoly emberei, hát csak bepróbálkozom én is egy reggelire. . . ne mindig csak a lejárt szafaládé zsírpapírból. A közelben akadt dolgom, hát szeles, de napos reggelen betoppantam én is. Tulajdonképpen bent tele volt az etető intézmény.
Lulu Budapest Budapest - Külső képLulu Budapest Budapest - Külső képLulu Budapest Budapest - Étel/italLulu Budapest Budapest - Külső képLulu Budapest Budapest - MosdóLulu Budapest Budapest - Mosdó
Még több kép (3 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2024. május 3.egyedül járt itt
A Széna téri LULU nagyon népszerű, trendi bisztró. Több reklámot, ajánlást is olvastam róluk, így gondoltam, személyesen is letesztelem. Az utolsó szabad asztalt sikerült elcsípni, pedig elég sok férőhelyük van. Szombaton ebédidőben dugig volt a hely, egy gombostűt sem lehetett volna leejteni.
Lulu Budapest Budapest - Külső képLulu Budapest Budapest - Külső képLulu Budapest Budapest - Étel/italLulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - Étel/italLulu Budapest Budapest - Étel/italLulu Budapest Budapest - Étel/italLulu Budapest Budapest - BelsőLulu Budapest Budapest - BelsőLulu Budapest Budapest - BelsőLulu Budapest Budapest - BelsőLulu Budapest Budapest - Étlap/itallapLulu Budapest Budapest - Étlap/itallapLulu Budapest Budapest - MosdóLulu Budapest Budapest - MosdóLulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - Külső képLulu Budapest Budapest - Étlap/itallapLulu Budapest Budapest - Étlap/itallapLulu Budapest Budapest - BelsőLulu Budapest Budapest - BelsőLulu Budapest Budapest - BelsőLulu Budapest Budapest - BelsőLulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - MosdóLulu Budapest Budapest - MosdóLulu Budapest Budapest - BelsőLulu Budapest Budapest - Külső kép
Még több kép (25 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
Gyenge 2024. április 27.egyedül járt itt
Többezer értékelésem tanúsítja, hogy nem esek kétségbe, ha egy étterem magas árakon kínálja az ételeit, italait. De léteznek viszonyítási alapok és létezik ár/érték arány. Azt, hogy egy reggelizőben vagy egy brunchozóban 13 százalék felszolgálási díjat számoljanak fel, mint a Luluban, azt csak kapzsiságnak tudom nevezni.
Lulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - Egyéb
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2024. március 10.a párjával járt itt
Párommal fogyasztottunk el egy igen ízletes reggelit. Nagyon hangulatos, ízléses hely. Köszönjük a gyors és kedves kiszolgálást Lilinek.
Lulu Budapest Budapest - EgyébLulu Budapest Budapest - Egyéb
Kiváló 2024. február 27.a párjával járt itt
Párommal jártunk itt reggelizni. Elképesztő jó a hangulat, barátságos a személyzet és ezek a modern ételek melyeket egészen különleges módon tálalnak. Imádtuk!
Lulu Budapest Budapest - Egyéb