A 4-es metró Bikás-park metróállomásánál lévő retró hangulatú bevásárló szigetének földszintjén található, jó forgalmú helyen, hiszen a metrón kívül számos busz megállója is itt található. A környezet eléggé lehangoló azonban, az épület falai omladozóak, a vízelvezetés nem megoldott vagy rosszul tervezett, már kisebb esőzés után is a tócsákat kerülgetve lehet bejutni a bejárathoz.
A belső rész tágas, szellős, de a szabad helyek nincsenek kihasználva. Dekoráció minimál, igazából beleillik a külső környezetbe. Kínálatot tekintve albán pékség, de magyar kiszolgáló személyzettel. Árakban 10-20%-kal magasabb, mint a hozzánk közeli 13. kerületi hasonszőrű pékségekben. A kínálat viszont egy az egyben ugyanaz. A kenyeret géppel felszeletelik és fóliázzák. Normál kenyérből fél kilósat és kilósat sütnek, fehéret és félbarnát. A pékáruk közös jellemzője a gyors "avulás", nejlonzacskóban szivacsosodás, papírban vagy ruhában kiszáradás.