Nem is értem, hogy nem készült még egyetlen értékelés sem erről a kiváló étteremről? Abban a kivételes szerencsében volt részünk, hogy foglalás nélkül sikerült asztalt kapnunk, s ráadásul a tulajdonos, Sulyok Miklós asztalához ülhettünk le. 2002 óta működik a Kertész utcában az aprócska étterem, családi vállalkozásként, alapvetően a francia gasztronómiára alapozva.
Az asztalok közel vannak egymáshoz, nagyon kötetlen, oldott a hangulat, a magyarok és a külföldiek is jól megférnek egymással. Nemcsak a konyha, de a belső tér is egyedi, a falakat ugyanis drapp takarópapír borítja, amelyen szabadkézi rajzok láthatóak. Csak vacsoraidőben tartanak nyitva, 18 órától. Az étlap rövid, 1 lap csupán: 8 leves és előétel (800-1800 Ft), 6 főétel (2200-3200 Ft), 2 desszert (1000 Ft), sajttál. Mindkét étel kitűnő, különlegesen és csodásan elkészített volt. Átlagnál kisebb adagok, de mégis kiadós, tömény, laktató fogások. A szörpöt ajándékba kaptuk! Kiváló kacsaterrine házicipóval, majd csokoládés fondant sóskaramella fagylalttal. Valódi ízorgia. Az egyik legjobb gasztro-élmény az idei évben!
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.