Bereklámozták

Mây - Vietnámi Étterem BudapestMây - Vietnámi Étterem Budapest a térképen

2024. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. október 6.
2024-ben nyitott vietnami bisztró az Akácfa utcában, a Blaha Lujza tér közelében. Nagyon sok reklám, promóció érkezett erről a helyről, így adta magát, hogy felkeressem. A hely modern, barátságos, fiatalos. A sok ablaknak köszönhetően világos, szellős. A bejárat mellett a vietnami éttermekben megszokott kis házioltár fogadott, füstölővel, virág, étel- és ital felajánlásokkal. Az emeleti galériarészen Pizza Hut reklám olvasható a térelválasztó falon, illetve a földszinti rész fő falán a római Colosseum épülete látható, ez egy kicsit vicces volt - talán megmaradt az előző üzemeltetőktől?
Az étlap szép színes fotókkal ellátott, informatív, átlátható.
A konyha a szokásos ázsiai/vietnami ételeket készíti: pho leves, padthai, sushi, wok ételek a hívószavak, de japán, kínai és koreai ételek is szerepelnek, bár egyértelműek az átfedések. Egy oldalnyi előétel között a kedvenceim sorakoztak. A tésztás levesek és a főételek árai 3000 Ft körül alakulnak.
Nyári tekercset ettem mogyorószósszal (2 db/1700 Ft az adag), valamint sertéshússal töltött sült gyozát (5 db/1890 Ft az adag), a kis üveges Zero Cola 590 Ft. Az ételek korrektek voltak, de semmi extra. Azért Colát ittam, mert nem volt más autentikus italuk.
Kötelező szervizdíj 10%.
Egy kicsit semleges volt a kiszolgálás, a vietnami fiatalember robotszerűen tette a dolgát.
A mosdóban a kukából folyt ki a használt papír, egyébként az is felújított, egyebekben tiszta volt.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (13)
Mây - Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italMây - Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italMây - Vietnámi Étterem Budapest - MosdóMây - Vietnámi Étterem Budapest - MosdóMây - Vietnámi Étterem Budapest - BelsőMây - Vietnámi Étterem Budapest - BelsőMây - Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallapMây - Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallapMây - Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italMây - Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italMây - Vietnámi Étterem Budapest - Külső képMây - Vietnámi Étterem Budapest - EgyébMây - Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallap

Mây - Vietnámi Étterem további értékelései

2024.08.28egyedül
Némi dolgot csinált nekem a történelem ma a Barcsay utcában, aztán utána elsétáltam töprengve a környéken, hogy ennék valami vígasztalót. És nézelődve az Akácfa utcában, ezt leltem. Ki van írva hogy pho leves, mit állok itt? Befelé! Vendég alig a trópusi budapesti estében, a mellékutcai...
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely