A Macit a legújjabb keresztségben a SMaci nevet kapta. A Jókai utcában kicsit nehenez észrevehető lebúvós kis hely. Hétfő este meccset nézni tértünk be, amelyre kiválóan alkalmasnak találtatott a hely: pultnál ültünk, előttünk a nagy tv. Szinte üres volt a hely, de most nem is bántuk. Sörök Ausztráliából, Kroáciából, Felvidékről és Némethonból.
Zipfer literes kerámia korsóban, amelyet semmiképpen sem szeretett volna el- és/vagy oda adni a kifejezetten kedves pultos hölgyemény. Aki semmiképpen sem szeretett volna zavarni minket,így hát egyik sarokban üldögélve játszogatott a telefonjával. A hely közepesen drága, kártyával nem lehet fizetni, a székek kényelmesek, a mosdó pirinyó, harapnivaló csak ropi. Amúgy ajánlom a Smacit amúgy is! ;)