Mondanám, hogy a Macskakő az év felfedezése, de ezzel nem sokat mondtam, mivel az évből még csak egy hét telt el. Az már talán többet mond, hogy a műfajon belül a legizgalmasabb egységek egyike volt akár több éves távlatban is, s olyan hely, ahová még bizton vissza fogok járni. Nem térni, hanem járni. Mint a Wunderbar-ba vagy a Csak a Jó Sörbe.
Hangulatos, otthonos, meghitt a beltér, udvarias a kiszolgálás, csodás a sör és whiskey-választék s ami egyáltalán nem mellékes, barátiak az árviszonyok. A legjobb kraft sörök 800-900 forintba kerülnek, ami igen korrekt, ha azt vesszük, hogy a szaküzletben is kipenget az ember ezekre 700-800 forintot. Ittunk egy korsó Saissont a Mad Scientisttől, (nem volt Saisson jellege, de ezt cseppet sem bántam), egy Double IPÁt az Etyeki Sörmanufaktúrától, ami 0,33-as volt mint a minőségi sörök általában, ezt csak azért jelzem, mert a cég hosszú ideig csak csatos és feles palackokat értékesített. Ittunk még egy Punk IPÁt a Brewdogtól valamint 2 cl single malt whiskeyt (14 éves érlelésű Clynelisht). Csodás este volt. Mint már mondtam, megyünk még, alig várom az alkalmat.